• Svensk webbshopMed utvalda personliga uppfinningar.
  • Vi packar varje dagLeverans 1-3 dagar med DHL
  • Frakt från endast 79 SEKInga dolda avgifter
  • Inget krångel14 dagars fullständig returpolicy
  • Uppnå gratis fragKöp för 1 000 SEK och få gratis frakt

Optimera din komfort när du läser

Låt boken, nacken och armarna vila medan du läser

Optimera din komfort när du läser

Låt boken, nacken och armarna vila medan du läser

Bookseat - Skiffergrå
459,-
Bookseat - Olivgrön
459,-
Bookseat - Havannabrun
459,-
Bookseat - Kungsblå
459,-

Varför Bookseat

Frihet att läsa

En Bookseat ger dig friheten att läsa även den tyngsta boken utan att behöva oroa dig för att tröttna på armar och axlar.

En Bookseat formas av stödet och stöder din bok så att du kan läsa så länge du vill.


Fler alternativ

Bookseats kan användas för både böcker och surfplattor.

Slitstark och lätt

Det är gjutet till ett riktigt super läckert möbeltyg som heter Alcantara. Det är lätt att rengöra med en fuktig trasa och lite tvål. En Bookseat är som en liten beanbag, fylld med polystyrenperler och väger bara 250 gram


Beprövad

Bookseat har testats och godkänts av flera erkända föreningar såsom; ÆlderSagen, Reumatikerförening och Diabetesföreningen i Danmark och alla har rekommenderat läsplattan till sina medlemmar.

Erkänd läsplatta


EU-organisationen EESC har tilldelat Bookseat 3 prestigefyllda utmärkelser, genom att tilldela The Bookseat vinnaren av ”The European Award for Sustainable Design” i inte mindre än tre kategorier.
De tre priserna är: "Bäst av det bästa" i kategorin "möbler & dekoration", "Utmärkt design" och "Årets innovation 2014.

Tunga böcker och läsning under lång tid ger trötta armar och dåliga sittställningar. Den hittade en australisk lösning när hon uppfann en liten "beanbag" för böcker och surfplattor - och kallade den The Bookeat.

Vi är en importör av läsplattan i hela Norden

Besök din bokhandel och köp din Bookseat där

Kan användas av vem som helst

Vi gömmer oss inte

Vårt företag Kimbrer har funnits sedan 1986 och har genom åren sålt många olika produkter. Gemensamt för dem alla har varit; innovativt tänkande och unika lösningar på kundernas behov.

Det är därför vi ständigt letar efter nya produkter. Vi besöker mässor hemma och utomlands flera gånger om året för att bli inspirerade och se vad de nya trenderna är. "Vi kommer att sprida lösningar som inte har sett förut i Norden."

Vårt företag har Norden som plattform med filialer: Sarpsborg i Norge, Malmö i Sverige, som också hanterar försäljningen för Finland, och naturligtvis här i Danmark som också säljer till Färöarna, Grönland och Island.

Detta gör hela Norden till vår marknad, som vi är mycket stolta över. Vi hittade läsplattan Bookseat i en bokhandel under en resa till Australien 2010. Vi blev nyfikna och köpte ett hem. Vi testade det och fann snabbt att det var något väldigt speciellt. Ingenstans i norr sågs eller tänkte man att folk skulle läsa sina böcker "handsfree", så avslappnad som när de hör musik eller tittar på film.

Vi kontaktade det australiska företaget och fick den exklusiva affären för de nordiska länderna, nu borde andra också ha möjlighet att läsa med fria händer. Det är därför ett stort nöje för oss att kunna erbjuda Bookseat och vi hoppas att du kommer att njuta av det.

Lycka till med det.

Med vänlig hälsning
Merete och Jesper
Kimbrer AB
Nordisk importör av Bookseats
T: +45 4640 1295