• Svensk webbshopMed utvalda personliga uppfinningar.
  • Vi packar varje dagLeverans 1-3 dagar med DHL
  • Frakt från endast 79 SEKInga dolda avgifter
  • Inget krångel14 dagars fullständig returpolicy
  • Uppnå gratis fragKöp för 1 500 SEK och få gratis frakt

HandiRack - Takräcke på ett enkelt och bekvämt sätt


 Passar de flesta bilar, med och utan takrails

 Godkända takräcken med 80 kg lastkapcitet 

 Kan alltid ligga i bilens bagageutymme 

 Enkel och snabb montering

Varför uppblåsbart takräcke från HandiRack?

Alltid med i bilen

Det tar upp ganska lite plats nedpackat, 40 cm x 20 cm.

 

Det innebär att det alltid kan vara i bilen, så du har det redo när du plötsligt kan behöva köra saker, som är för stora för att ha inuti bilen. 

 

 


Slitstark och lätt

Det uppblåsbara takräcket från HandiRack är otroligt starkt och säkert. Det uppfyller helt och hållet den internationellt erkända säkerhetsstandarden för takräcken/tak stavar ISO/PAS 11154. 

Hela setet väger endast 2 kg.

HandiRack med kajak og handirack indhold

Flera alternativ

HandiRack kan användas till allt som "gammaldags" takräcken används till, de kan hantera upp till 80 kg, och vi har sett exempel på att de används för att transportera allt från sängar till småbåtar! 

 Och HandiRack behöver inte bytas ut - när du byter bil! 
 

Grundligt testat

HandiRack är en genial uppfinning, vidareutvecklad under 10 år och har idag sålt över 250 000 över hela världen.
Eftersom vi inte har varit på marknaden i Danmark så länge kan det vara en idé att titta på TrustPilot som är för HandiRack i Storbritannien. 

(Vi funderar på att göra lite bättre: O)


Vintern och HandiRack?

Handirack kan kombineras med Handiholdall takväskor, för Sveriges billigaste lösning på ett komplett taklastsystem!


Passar till nästan alla bilar:
Eftersom din nya HandiRack är så flexibel att den passar så gott som alla personbilar, både 2, 3, 4 och 5 dörrars, med eller utan takräcken/rails. Det är nästan bara de öppna sportbilarna med kanvastak som HandiRack inte klarar av. 
Eftersom HandiRack passar de allra flesta bilar, passar det också din nästa bil, du behöver med andra ord inte gå ut och köpa nytt takräcke bara för att du bytt till en ny bil.

Alltid i bilen

HandiRack takräcke är en lysande idé. Det tar upp ganska lite plats (40 cm x 20 cm, som en liten sovsäck) när den är ihoppackad, således kan det alltid vara med i bilen, så att du har den redo när du oväntat kan behöva köra saker som är för stora för att ha inuti bilen. När du till exempel har varit på IKEA, eller på en byggmarknad eller bara behöver transportera en stege. 

Det är perfekt för semester, vardagliga saker, eller kajak- och kanotpaddling. 

 Visste du att en HandiRack takräcken fungerar hand i hand med våra andra produkter? Till exempel, vår HandiHoldall, en mjuk takbox?En HandiRack och HandiHoldall är ett fantastiskt alternativ till vanliga metallräcken och hårda takboxar. 

Det repar inte bilen:

Som nämnts ovan, se till att taket på din bil är rent och torrt, samt att undersidan av din HandiRack också är ren. Ett rent biltak bör alltid torkas av med en torr trasa innan man lägger på HandiRack, så du är säker på att det inte finns någonting som kan repa din lack. 

Många tusen mil har körts med HandRack, med flera tusen olika bilar, av flera tusen olika människor. Ett praktiskt test i verkligheten. 

 Det skulle vara att ljuga att säga att det sedan 2006, när HandiRack kom ut på marknaden, aldrig har uppkommit en och annan liten repa på en bil eller två, men om du följer rådet att torka av taket innan montering, kommer du inte att få repor i taket, lika lite som många tusen andra användare inte fått repor i taket. 

Om du ändå är orolig för att få repor, kan du som ett komplement köpa en liten filt att lägga under din HandiRack. 

 HandiRack är ny i Sverige, så vi kan ännu inte uppvisa några nöjda kunder här, men i Storbritannien har den sålts sedan 2006. Jag skulle därför hänvisa till deras Trustpilot med över 500 yttranden och en trustscore/betyg på 9,4 av 10. Se själv här: Trustpilot 

 Eftersom det är upp till dig att följa dessa enkla råd om hur man torkar av biltaket innan användning, kan vi, Kimbrer AB, inte hållas ansvariga för om repor skulle uppkomma i din lack. 

Den är säker:

Ditt nya uppblåsbara takräcke från HandiRack är otroligt starkt och säkert. Den följer den internationellt accepterade säkerhetsstandarden för takräcken ISO/PAS 11154.En HandiRack är tillverkad i stark 400D nylon, och varje PVC-blåsa är rigoröst testad under produktionen.Att fylla den med luft och montera på din bil är säkert. 
Kom ihåg att det också finns luft i däcken som bilen körs på, de är trots allt belastade betydligt hårdare. 

Slipp koppla på ett släp när du ska hem från byggmarknaden

Låt oss föreställa oss att familjen kommer till IKEA eller en Byggmarknad. Nästan allt de har där är för skrymmande att ha inne i bilen. Oavsett om det är en bokhylla till barnens rum eller nya brädor till ett utedass, så är det för långt, brett eller högt att ha inne i bilen. En sådan sak kommer inte sällan som en överraskning och ingen hade tänkt på att sätta på takräcken. Vad händer nu?Om familjen är smart, så har de alltid sina uppblåsbara takräcken i bilen, eftersom de bara tar lika lite plats som en mycket liten sovsäck (40 x 20 cm/2 kg)Inom några minuter är allt monterat, faktiskt betydligt snabbare än det tar att montera vanliga, hårda takräcken/lasthållare. 
Och sedan bär det av hemåt, med allt på taket... 

Ett uppblåsbart takräcke är också en smart investering. Varför? 
• Det kostar mindre än hälften av ett vanligt takrack/lasthållare 
• Om du byter din bil, behöver du inte köpa nya dyra takräcken. (Varje modell/årgång har sina olika fästen, mm) 

Monteras på några minuter

Ditt nya uppblåsbara takräcke, monterat på några minuter. Ta en titt på videon längre ner på sidan 

Öppna bara bildörrarna, för remmarna genom dörröppningarna, dra åt, och blås upp 4 luftkuddar med hjälp av medföljande HandiPump.


HandiRack håller laster på upp till 80 kg (något olika beroende på de enskilda biltillverkarens rekommendationer). Den är kompatibel med de flesta 2, 3, 4 och 5 dörrars bilar (med undantag för öppna bilar och minder lastbilar).

För att säkra de saker du ska ha på taket, så har varje uppblåsbart takräcke 5 st solida metal 'D' ringar, samt 2 spännband på 3 meter. 


En viktig sak: allt du behöver göra är att se till att taket på bilen är rent och avtorkat, då blir det inga repor på taket. Efter användning släpper du ut luften, lossar remmarna, och monterar av det uppblåsbara takräcket. Nu kan du rulla ihop det, lägga det i påsen och placera det i bagageutrymmet igen. Redo att lösa nästa uppgift! 

Det är så enkelt!


Bilder från användare

Vi vill gärna höra från alla användare av HandiRack - och vill ta emot bilder av vad du har använt ditt handställ för, skicka oss till jwa@ronto.se